В Обединеното кралство служителите на McDonald`s нечовешки са пребили огромен плъх с

...
В Обединеното кралство служителите на McDonald`s нечовешки са пребили огромен плъх с
Коментари Харесай

Ужас в Макдоналдс: гигантски плъх нападна тригодишно момиченце СНИМКА

В Обединеното кралство чиновниците на McDonald`s " безчовечен "  са пребили голям плъх с метла заради опасения, че може да нападне деца.

Ужасената майка Камил Оладокун сподели, че в никакъв случай повече няма да се храни в ресторанта за бързо хранене, откакто тя и тригодишната й щерка Яна бяха нападнати от голям гризач в Westfield Stratford City в Лондон предходната седмица, пише Daily Star.

21-годишната жена била уплашена от голямо животно. Тя сподели, че е била „ отвратена “, когато личният състав го е пребил до гибел по „ безчовечен “ метод, карайки феновете да „ крещят от смут “.

Кадри, които станаха вирусни в обществените медии, демонстрират по какъв начин гризачът тича по пода на ресторанта и се крие зад столове, до момента в който чиновниците на McDonald`s трескаво се пробват да го заловен.

„ Работниците говореха доста мощно и изглеждаше, че нещо става. Един от тях имаше метла и тичаха в близост, правейки нещо, и тогава за първи път видях нещо да тича по пода. Извадих телефона си и го видях да тича към мен. В този миг стопирах да протоколирам, тъй като трябваше да хвана щерка ми. Страхувах се да не я нападне. Плъхът безусловно тичаше към нас и се опасявах, че ще направи нещо. Знам, че могат да бъдат нападателни, може да хапят, което може да докара до проблеми. Не съм се грижила за себе си, просто не желаех да се приближава до детето. Беше голям. Никога не съм виждала такова огромен плъх “, сподели младата жена майка.
 Плъх в ресторант, Макдоналдс, ресторантьори, гризач в ресторант, санитарни стандарти, майка с дете, нападната от плъх Според Камила, откакто хванали гризача, чиновниците на Макдоналдс почнали да го „ бият “ до гибел с метла. Снимка: Kennedy News & Media
Според Камил, откакто хванали гризача, чиновниците на Макдоналдс почнали да го „ бият “ до гибел с метла.

" Никога повече няма да отида в McDonald`s във Англия. Ако би трябвало да отида там, няма да е в този регион ", сподели недоволната клиентка и разгласи, че оттук насетне ще бойкотира заведението.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР